FWG 55

Arbo- en BHV coördinator Regio Oost

Ben jij straks hét gezicht van Arbo en BVH binnen Trajectum Oost?

Wij zoeken een:

 

Arbo- en BHV coördinator Regio Oost

(24 uur per week)


Wat ga je doen?
Als Arbo- en BHV-coördinator binnen Trajectum is écht geen dag hetzelfde! Je hebt een belangrijke rol in het mede ontwikkelen en verbeteren van het Arbo- en BHV-beleid binnen Trajectum en je bent hét gezicht van Arbo binnen Trajectum regio Oost.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het waarborgen van de sociale en fysieke veiligheid, zodat het welzijn van medewerkers toeneemt. Er is bij veel van onze cliënten sprake van agressie naar zichzelf en naar anderen. Ondanks dat onze medewerkers getraind worden om conflicten te de-escaleren kan het voorkomen dat er incidenten plaatsvinden. Als Arbo- en BHV-coördinator kom jij in beeld om samen met de manager HR te beoordelen of- en hoe dit gemeld moet worden bij de Arbeidsinspectie.

 

Daarnaast houd je je o.a. bezig met:

  • Het in beeld brengen van arbeidsrisico’s door het uitvoeren en monitoren van Risico-inventarisaties en -evaluaties (RI&E’s)
  • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van managers en medewerkers op het gebied van Arbo en BHV
  • De vraagbaak zijn op het gebied van arbeidsomstandigheden, waar iedereen op kan bouwen
  • Het volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied en op basis hiervan verbeter/verandervoorstellen schrijven, die bijdragen aan het verbeteren van het arbobeleid van Trajectum
  • Het deelnemen aan diverse project- en werkgroepen gericht op Arbo en BHV op verschillende locaties
  • Het uitvoeren van werkplekonderzoeken

 

Waar ga je aan de slag?
Trajectum is een organisatie waar ruim 1700 medewerkers in het noorden en oosten van het land werken. Ons werk is het behandelen en begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische- en gedragsproblematiek. Een deel van de zorg wordt geboden binnen een forensische setting. Trajectum beschikt over meer dan 30 locaties. Jouw aandachtsgebied wordt de regio oost: de grotere locaties zijn gevestigd in Eefde en Rekken. Als Arbo- en BHV-coördinator zal je je veel op de werkvloer begeven, maar er is ook een mogelijkheid tot af en toe thuiswerken. Je valt onder de afdeling HR en werkt samen met een Arbo- en BHV-coördinator die verantwoordelijk is voor de regio Noord.

  

Wat bieden we jou?

  • Een inspirerende werkomgeving die die jou de kans biedt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen als professional, waarbij elke dag een mogelijkheid biedt om je grenzen te verleggen en je potentieel te realiseren
  • Samen met een collega Arbo- en BHV coördinator uit de regio Noord bij te dragen aan een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving voor medewerkers van Trajectum
  • Een beloning die recht doet aan je inzet en talent, met een salaris dat voldoet aan de CAO-Gehandicaptenzorg in FWG-schaal 55 (vanaf 1 juni 2024 € 4.806), een vakantie- en eindejaars­uitkering en collectieve verzekeringen
  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van in eerste instantie 1 jaar met zicht op de mogelijkheid om vast onderdeel te worden van het HR-team.

 

Wie ben jij?
De Arbo- en BHV- coördinator die wij zoeken is toegankelijk en weet wat nodig is in het domein Arbo en BHV. Je kunt snel schakelen en kunt makkelijk in alle lagen van de organisatie communiceren. Je bent organisatiesensitief en standvastig. Je hebt begrip voor het feit dat er veel andere belangrijke zaken spelen, maar weet wel de benodigde aandacht voor Arbo en BHV te krijgen en vast te houden.

 

Wie zoeken wij:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding (zoals Integrale Veiligheidskunde, Arboverpleegkunde, Arbeidsdeskundige of Bedrijfsfysio­therapie) met daarnaast een brede basiskennis van alle voorkomende Arbo thema’s;
  • Je hebt affiniteit met en/of kennis van sociale en fysieke veiligheid en BHV;
  • Je beschikt over kennis van de vigerende wet- en regelgeving en bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren en coördineren van een RI&E;
  • Bij voorkeur beschik je over circa 5 jaar werkervaring als Arbo coördinator in een zorginstelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, goed kunnen organiseren en een extra zintuig voor het signaleren van risicovolle en onveilige situaties.

 

Voldoe je niet volledig aan bovenstaande omschrijving maar denk je wel dé Arbo- en BHV coördinator te zijn die wij zoeken? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

 

Herken jij jezelf?

Reageer dan door te reageren via onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Inez Koning, Arbo- en BHV coördinator Trajectum Noord, via 06-25432948 of met Stefan Nijenhuis, manager HR, via 06-25440997.

 

We komen graag met je in contact!

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
24 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Contract

Sluitingsdatum:
13-05-2024

Contactpersonen:
Inez Koning Sulman
tel.: +31 0625432948

Stefan Nijenhuis
mobiel: +31 6-25 44 09 97

Solliciteren