(Persoonlijk) Begeleider - afdeling de Waterwilg

Ben jij die positieve, energieke collega die complexe problematieken interessant vindt en de capaciteiten beschikt om vanuit een open en scherpe blik een bijdrage te kunnen leveren aan een behandeltraject binnen deze forensische setting? Dan zoekt team Waterwilg jou!

Op afdeling de Waterwilg verblijven 9 cliënten veelal met een TBS status waarbij ook sprake is van ASS problematiek. De afdeling is opgesplitst in twee delen: een deel van 6 cliënten met een individueel programma, waarbij tevens een aantal groepsgerichte activiteiten op de dag worden aangeboden. Daarnaast een deel met 3 cliënten, die een eigen programma hebben waarbij i.v.m. de ASS problematiek ook sprake is van zeer prikkelgevoeligheid. 

 

Ons team kan het best omschreven worden als ambitieus en gemotiveerd. Het werken met een dergelijke doelgroep vraagt een constante ontwikkeling en scherpe blik naar hoe samenwerking vormgegeven dient te worden. Vanuit dit uitgangspunt zoeken wij dan ook collega's die assertief zijn, daadkrachtig zijn en een hands- on mentaliteit hebben. Dus ben jij die harde werker, die ook kritisch mee kan kijken naar lopende processen; dan pas jij perfect in ons team!  

Wat ga je doen?  

Samen met het (multidisciplinaire) team zorgen jullie ervoor dat de cliënt in een therapeutisch milieu kan groeien, zich kan ontwikkelen en waar nodig intervenieer jij. Behandeling is vallen en opstaan, bijsturen en ondersteunen. Elke stap, zo groot of klein als deze kan zijn, telt mee en jij draagt hieraan bij.  Observeren, rapporteren, en methodisch kunnen denken en handelen zijn een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Je draagt bij aan het leefklimaat en een duidelijke structuur op de afdeling. 

  

Locatie Boschoord   

Op locatie Boschoord zijn Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) De Beuken en ’t Wold gevestigd. Op Boschoord worden cliënten behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd . FPK de Beuken is er met name voor cliënten die een strikt gesloten behandelsetting nodig hebben. Hieronder vallen TBS, PIJ, RM (Rechterlijke Machtiging) en overige strafrechtelijke titels. ’t Wold heeft besloten en open afdelingen. Hier vindt een vervolgbehandeling plaats, waarin stapsgewijs integratie in de samenleving meer op de voorgrond komt.    

  

Wat bieden wij jou? 
Salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 40 (Begeleider) of FWG 45 (persoonlijk begeleider);  

  • een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar met het vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;  /
  • een bijzondere functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd; 
  • periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching maken daar deel van uit;  
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%;  
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;  
  • een fietsplan; 
  • bedrijfsfitness.  

  

Wat breng je mee?  

  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent een echte teamplayer, met een relevante, afgeronde opleiding. Voor de functie van begeleider een MBO- niveau 4 opleiding (SAW of verpleegkunde) en voor de functie van persoonlijk begeleider een afgeronde HBO-opleiding  Social Work of Verpleegkunde
  • Je hebt ervaring als (persoonlijk) begeleider van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie
  • Je weet wat forensische scherpte is en past dit toe
  • Je ziet het als een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het team en de afdeling.  

  

Wil je meer weten of direct solliciteren? 
Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij het sollicitatieteam van Boschoord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-30324802 of per mail via sollicitatiesboschoord@trajectum.info   

 

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
24 - 32 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Contactpersonen:
Sollicitatiesboschoord
mobiel: +31 6-30324802

Solliciteren