Administratief medewerker locatie Boschoord

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij je organisatorische en administratieve skills kwijt kunt? En wil je daarnaast graag een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze zorg?

Wegens vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij je organisatorische en administratieve skills kwijt kunt? En wil je daarnaast graag een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze zorg?

Waar ga je aan de slag?
Trajectum is een zorgorganisatie waar ruim 1700 medewerkers in het noorden en oosten van het land werken. Ons werk is gericht op het behandelen en begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische- en gedragsproblematiek. Een deel van de zorg wordt geboden binnen forensische setting. Als behandelrapporteur kom je te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op onze mooie locatie in Boschoord.

Wat ga je doen?
De intensieve behandeling en begeleiding die Trajectum haar cliënten biedt, brengt diverse administratieve werkzaamheden met zich mee. Om onze behandelaars en begeleiders te ondersteunen in hun werk, is de behandelrapporteur er om een deel van deze administratieve werkzaamheden over te nemen.

Als behandelrapporteur ben je ongeveer 2/3 van je tijd bezig met het maken van verslagen van

besprekingen. Daarnaast bied je administratieve en organisatorische ondersteuning aan de behandelaars en ben jij de persoon die zorgt voor een optimale planning, het bewaken van deadlines en het verzorgen van de registraties. Verder verzorg jij de externe correspondentie (onder andere naar het Ministerie van Justitie). Daarnaast organiseer jij de reguliere en tussentijdse multidisciplinaire overleggen en regel je alles wat hier bij komt kijken, zoals het plannen van vergaderdata en vergaderlocaties, het uitnodigen van deelnemers, het verzamelen van stukken en het redigeren hiervan, het verzenden van de definitieve stukken, het notuleren van besprekingen en het maken van een verslag. Ook het verzamelen van gegevens en het vervolgens uitwerken tot wettelijke aantekeningen behoort tot jouw takenpakket. Tenslotte zorg je ook voor het aanvragen en bewaken van termijnen voor wat betreft verlof, verlenging en het redigeren en het indienen van adviezen en evaluaties hiervoor naar Justitie.
 

Wat bieden we jou?
We bieden jou een leuke, afwisselende baan waarin je samen met enthousiaste collega’s iedere dag werkt voor de beste zorg voor onze cliënten!

Daarnaast bieden we jou

  • Een salaris conform cao gehandicaptenzorg in schaal 40;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Contract voor een jaar;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • En bedrijfsfitness.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo niveau 4;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bekend met het werken binnen een zorgorganisatie;
  • Je bent een zelfstandige werker en je kunt goed omgaan met de dynamiek binnen een zorgorganisatie;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in staat om teksten te controleren op spelling en grammatica, en deze indien nodig om te zetten naar correct Nederlands;
  • Het schrijven van teksten kost je geen enkele moeite;
  • Je bent betrokken, integer en oplettend in je werk.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel door te reageren via onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda Bethlehem. Behandelrapporteur, M:  06-21991523 of met Erna van Laar, Teammanager Behandelzaken a.i. M:06-21600041

 

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
32 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Solliciteren