Begeleider – Zeuvenakkers, Ravenswoud & Streekerhof

Lijkt het jou interessant om mee te helpen aan de ontwikkeling van cliënten? Vind je het interessant om verschillende afdelingen te leren kennen? Dan is deze vacature voor jou!

Lijkt het jou interessant om mee te helpen aan de ontwikkeling van cliënten? Vind je het interessant om verschillende afdelingen te leren kennen? Dan is deze vacature voor jou!

Begeleider – Zeuvenakkers, Ravenswoud & Streekerhof

Wil jij werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, ggz en forensische zorg? Welkom bij Trajectum! Op de locaties in Apelscha en omstreken, bestaande uit: Zeuvenakkers, Streekerhof en Ravenswoud, zijn wij opzoek naar begeleiders die op alle drie de locaties willen werken. Of één locatie wanneer dit jou voorkeur heeft. Dit biedt jou de mogelijkheid om de doelgroep goed te leren kennen, de afdelingen en de teams. Mocht je een team of afdeling vinden waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen? Dan kunnen we daarover in gesprek gaan.

 

Wat ga je doen?

Onze cliënten zijn mensen met een lichte verstandelijke beperking, psychiatrische stoornissen, sociaal/emotioneel op een zeer laag niveau functionerend, in combinatie met sterke gedragsproblematiek. Ook hebben de cliënten merendeels een forensische titel. Dit betekend voor jou als begeleider dat je heel alert en scherp moet zijn. Samen met je collega’s begeleid je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en weet je de cliënten te motiveren in hun dagelijkse activiteiten. 

 

Wat biedt Trajectum jou?
De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse (meerdaagse-) trainingen aangeboden, waaronder een agressietraining, BHV-cursus en een medicatietraining. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden, waar werkbegeleiding en coaching deel van uitmaken. Daarnaast bieden we je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de mogelijkheid om daarna een vast contract te krijgen;
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness.

Wat breng je mee?
Jij hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking en hebt bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag en/of met de forensische psychiatrie. Je bent in staat een professionele relatie aan te gaan met de cliënt en te handelen naar zijn/haar mogelijkheden. Zie jij het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de cliënten? En heb/ben jij:

  • Een stevige persoonlijkheid met een relevante afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau;
  • Goede analytische- en adviesvaardigheden;
    In staat om adequaat om te gaan met conflictsituaties;
  • Bereid om ’s avonds en in het weekend te werken, daar tegenover staat natuurlijk ORT;
  • Accuraat, flexibel, en beschik je over sociale- en communicatieve vaardigheden?

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met het sollicitaties@trajectum.info of solliciteer direct via de button hieronder!

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
24 - 36 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Contactpersonen:
sollicitaties

Solliciteren