Dramatherapeut

Lever jij straks vanuit je eigen expertise als Dramatherapeut een bijdrage aan observatie, diagnostiek en de behandeling van onze cliënten?

Wij zijn voor ons team Vaktherapeuten op locatie Boschoord op zoek naar een:

Wat ga je doen?

Als dramatherapeut lever je vanuit je eigen expertise een bijdrage aan observatie, diagnostiek en behandeling van onze cliënten. Dit kan in groepsverband, maar ook in een individuele setting. Je maakt op een laagdrempelige manier contact met je cliënt en stelt op basis van de zorgplannen het vaktherapieplan op en voert deze uit.

Waar kom je te werken?
Jij komt te werken op onze locatie Boschoord. Op locatie Boschoord zijn Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) De Beuken en ’t Wold gevestigd. Op Boschoord worden cliënten behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. FPK de Beuken is er met name voor cliënten die een strikt gesloten behandelsetting nodig hebben. Hieronder vallen TBS, PIJ, RM (Rechterlijke Machtiging) en overige strafrechtelijke titels. ’t Wold heeft besloten en open afdelingen. Hier vindt een vervolgbehandeling plaats, waarin stapsgewijs integratie in de samenleving meer op de voorgrond komt. Voor iedere opgenomen cliënt wordt door het multidisciplinair behandelteam een op maat gesneden behandelings- en begeleidingsplan opgesteld. Het zorg- en behandelaanbod wordt vormgegeven door de begeleiders op de afdelingen, door de sector arbeid en door specifieke behandelinterventies in te zetten.

 

Wat biedt Trajectum jou?
Wij bieden jou een creatieve functie binnen onze specialistische organisatie met een bijzondere doelgroep. Je gaat deel uitmaken van een team vaktherapeuten met dramatherapie, beeldende therapie en PMT. Daarnaast werken we in MD teams aan behandeldoelen. De basisvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Uiteraard horen er goede voorwaarden bij de functie:

  • Salaris conform cao- VGN, FWG 55;
  • Deelname pensioenregeling.
  • Dienstverband voor 24 – 32 uur per week voor de duur van circa 10 maanden;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.

 

Wie ben jij?
Als enthousiaste, creatieve collega weet jij de cliënten te motiveren deel te nemen aan jouw therapie en kan zowel onderhandelen als stellend en standvastig zijn richting onze cliënten. Je kun buiten de gebaande paden denken en daarnaast zijn sociale vaardigheden nodig als tact, luistervaardigheid en empathisch vermogen

Heb/ben je daarnaast:

  • Een afgeronde opleiding dramatherapie op Hbo-niveau;
  • Bij voorkeur ervaring/kennis op het gebied van cognitieve gedragstherapie, psychiatrie en orthopedagogiek;
  • In staat om een divers aanbod van dramatherapieën te kunnen aanbieden dat aansluit bij de behandelvisie;
  • Ervaring, kennis en affiniteit met cliënten met een licht verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag en/of forensische psychiatrie.

 

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Marjoke Overwater en Margreet Blom kunnen je als dramatherapeuten alles vertellen over de functie. Marjoke is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Margreet is te bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag. Je kunt ook contact opnemen met de coördinator behandelplein, Judith Kuipers of de teammanager Behandelafdeling, Erna van Laar. Laat je via 088-929 7000 doorverbinden met hen

Liever direct solliciteren? Klik dan op de button ‘solliciteer direct.’

 

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
24 - 32 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30-06-2024

Contactpersonen:
Erna van Laar
mobiel: 06-21600041

Laura van Stuijvenberg
mobiel: +31 0615181969

Solliciteren