Coördinerend Verpleegkundige

Ben jij de spin in het web die de somatische lijnen voor ons coördineert? Dan is dit de baan voor jou!

Ben jij de spin in het web die de somatische lijnen voor ons coördineert? Dan is dit de baan voor jou! 

Wat ga je doen? 
In jouw rol als spin in het web bij de regionale gezondheidsdienst, breng je niet alleen je expertise in praktijk op onze locaties in Boschoord en Zeuvenakkers, maar zorg je ook dat alles op rolletjes loopt. Met jou aan het roer weten de doktersassistenten en verpleegkundigen precies wat ze moeten doen, dankzij heldere, up-to-date protocollen en instructies die jij bewaakt. Jouw advies is goud waard voor het multidisciplinaire team, waarmee je hand in hand werkt aan topzorg. 

Je netwerk skills komen goed van pas, want je houdt de lijntjes strak met iedereen die ertoe doet: van gedragsdeskundigen en psychiaters tot aan huisartsen en de apotheek. Samen met je coördinerende partner uit regio Oost en het management, zet je je schouders onder de missie om onze cliënten de beste somatische zorg te bieden. 

En als de situatie daarom vraagt, sta je zelf aan het bed. Want naast je coördinerende superkrachten, ben je ook nog eens een rots in de branding tijdens de 24-uurs achterwacht. Zo draag je bij aan een gezondheidsdienst waar op elk moment van de dag kwalitatieve zorg voorop staat. 

 

Waar kom je te werken? 
Als Coördinerend Verpleegkundige werk je op de verschillende locaties van Trajectum in de regio. Onze cliënten wonen in de buurt van Boschoord en Appelscha. Onze cliënten zijn mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag. We bieden hen zorg aan op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg.   

 
Wat biedt Trajectum jou? 
De kans om aan de slag te gaan in een écht uitdagende functie en zo een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de somatische zorg binnen Trajectum. Een ontwikkeling waarin het verbeteren van de levensverwachting en levenskwaliteit voor onze cliënten centraal staat. En we de ambitie om te komen tot een Proactief Gezondheidsonderzoek echt van de grond willen krijgen. Van vooral curatief, naar veel meer preventief! We kijken naar de landelijke ontwikkelingen en mogelijke innovaties. 

Je wordt door je collega’s met open armen ontvangen. Je team bestaat uit collega’s die met veel toewijding en professioneel werken, eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd.  

Daarnaast bieden we: 

  • Salariëring conform cao VGN FWG 55; 

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 

  • Een fietsplan 

  • Bedrijfsfitness 

  • Standplaats regio Noord: Boschoord/Appelscha; 

 
Wat breng je mee? 
Als ervaren Verpleegkundige – bij voorkeur in een zorginstelling in de gehandicaptenzorg en/of GGZ - heb je ervaring opgedaan met het coördineren van de zorg en de organisatorische afstemming met verschillende afdelingen. Je bent een echte doorzetter, kan overstijgend denken en bent organisatiesensitief. Je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied nauwgezet bij om kennis en vaardigheden up to date te houden.  

Daarnaast vragen wij 

  • Een afgeronde HBO-V opleiding aangevuld met aantoonbare managementkennis en –kunde;  

  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie  

  • Representatief voorkomen 

  • Integriteit  

  • Doorzettingsvermogen  

Ben jij dit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 
 

Wil je meer weten of direct solliciteren? 

Wil je meer informatie? Bel dan vrijblijvend met de manager Gezondheidsdienst Ursula Mentink (06-30013144) Of wil je liever direct solliciteren? Solliciteer dan via de button direct solliciteren.’  

We nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je sollicitatie contact met je op over het vervolg. 

 

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
Boschoord, 28-32 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Contactpersonen:
Sollicitatiesboschoord
mobiel: +31 6-30324802

Solliciteren