Psychomotorisch therapeut

Ben jij toe aan een échte uitdaging en heb je hart voor de forensisch psychiatrische zorg? Dan is dit de functie voor jou!

Wij zijn voor onze locaties binnen regio Noord op zoek naar een:

Ben jij toe aan een échte uitdaging en heb je hart voor de forensisch psychiatrische zorg? Dan is dit de functie voor jou!

Wat ga je doen?
Als Psychomotorisch therapeut stel je op grond van analyse van observatiegegevens een behandelplan op. Dit plan maakt na instemming van een multidisciplinair behandelteam deel uit van de behandelwijze en geeft hier zelf uitvoering aan. Je werkt zowel op individuele basis als in groepsverband met cliënten en het geven van een modulair aanbod behoort ook tot de mogelijkheden. Je stimuleert ontwikkelingsprocessen bij cliënten en past hierbij, waar nodig, verschillende therapeutische vaardigheden toe. In het multidisciplinaire behandelteam vindt evaluatie plaats.

Waar kom je te werken?
Je werkt met name op en vanuit locatie Boschoord, welke uit FPK De Beuken en OBC ’t Wold bestaat. Op onze afdelingen worden cliënten behandeld met gedragsproblemen, waarvan het merendeel strafrechtelijk is veroordeeld. FPK de Beuken is er met name voor cliënten met een strikt gesloten behandelsetting. (Hieronder vallen TBS, PIJ, RM en overige strafrechtelijke titels) ’t Wold heeft zowel besloten als open afdelingen. Hier vindt na een uitvoerige observatie en diagnostiek de vervolgbehandeling plaats met als doel dat de cliënt stapsgewijs begeleid wordt naar her-inpassing in de reguliere vormen van zorg in de maatschappij of in de vorm van een beschermde woonplek met op maat gesneden ondersteuning en toezicht. Jouw cliënten kunnen van verschillende afdelingen komen, waardoor je steeds uitdaging blijft houden in je werkzaamheden. Naast Boschoord als werklocatie zul je ook, net als je collega's, cliënten van onze locaties Zeuvenakkers, Ravenswoud en Streekerhof van een behandelaanbod voorzien.

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een écht uitdagende dynamische functie binnen een multidisciplinair team met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Binnen ons team heerst een sfeer waarin er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief.

Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij zoals:

  • Salaris conform Cao- VGN, FWG 55;
  • Een tijdelijk dienstverband voor in elk geval een half jaar, wellicht langer;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en bedrijfsfitness;

 

Wie ben jij?
Jij hebt ervaring met-, kennis van- en affiniteit met onze doelgroep: Cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag en/of forensische psychiatrie. Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen het vakgebied en beschikt over het vermogen om met veel geduld en op een tactvolle manier met onze cliënten o m te gaan. Je kunt samenwerken in een Vaktherapie team en daar een goede bijdrage leveren.

Wij vragen dat je:

  • In het bezit van een afgeronde opleiding Psychomotorische therapie op hbo-niveau.
  • Een stevige persoonlijkheid.
  • Flexibel ingesteld en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Gewend om zowel zelfstandig als samen te werken in een team en je staat open voor het geven en ontvangen van feedback.
  • Ingeschreven in het kwaliteitsregister van Vaktherapie. (pré)


Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Onze psychomotorisch therapeuten Corola Meulmeester, Anne Kootstra en Anco Oosterkamp kunnen je alles vertellen over de vacature!
Telefoon: 088-9297147 of per Email cmeulmeester@trajectum.info akootstra@trajectum.info aoosterkamp@trajectum.info

Liever direct solliciteren? Mail dan een gemotiveerde brief en CV naar:

Erna van Laar, Teammanager Behandelafdeling.

Klik hiervoor op de button ‘solliciteer direct.’

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
Regio Noord, 24 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Contactpersonen:
Sollicitatiesboschoord
mobiel: +31 6-30324802

Solliciteren