FWG 65

Praktijkopleider masterstages

Ben jij een ervaren BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist met een passie voor opleiden? Trajectum zoekt een gedreven professional om ons team te versterken in de nieuwe opleidingsfunctie binnen Trajectum van Praktijkopleider masterstages. In deze rol krijg je de kans om een brug te slaan tussen universiteiten en onze organisatie, en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige professionals in de (forensische) psychologische & orthopedagogische diagnostiek en behandeling in de VG zorg.

 

Praktijkopleider masterstages
(1x binnen Trajectum Noord voor 10 uur per week, 1x binnen Trajectum Oost voor 10 uur per week).

Een nieuwe beroepen- en opleidingsstructuur voor psychologen en orthopedagogen is aanstaande, voor een deel zelfs al in uitvoering, in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. 
Die nieuwe structuur leidt ertoe dat de master-stages belangrijker worden om jonge gedragswetenschappers te interesseren voor werken bij Trajectum;
dat de master-stages belangrijker worden in de praktijkopleiding tot psycholoog en orthopedagoog.
Trajectum streeft naar een nauwe samenwerking met universiteiten in de regio's die opleidingen aanbieden die aansluiten bij ons behandelaanbod. Als opleidingsinstelling wil Trajectum vroeg in de loopbaan van psychologen en orthopedagogen investeren in hun competenties.
Als Praktijkopleider masterstages zul je deel uitmaken van het BIG-opleidingsteam, dat onderdeel is van HR, en val je onder de verantwoordelijkheid van de P-opleider.

Wat ga je doen?

  • Verbinden: Je gaat actief in gesprek met universiteiten in de regio en met relevante studierichtingen. Door heldere communicatie maak je duidelijk wat Trajectum te bieden heeft als leeromgeving en welke competenties essentieel zijn voor Master-studenten.

  • Talent scouten: Het aantrekken en selecteren van getalenteerde Master-studenten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Je kunt zelfs betrokken worden bij de selectie van studenten voor prestigieuze selectieve Masters door universiteiten.

  • Programma’s ontwikkelen: Samen met werkbegeleiders binnen Trajectum en universitaire partners werk je aan de ontwikkeling van een trainee-programma. Dit programma is gericht op het behalen van relevante competenties en voldoet aan de hoge vakinhoudelijke eisen.

  • Begeleiden: Het is jouw rol om de competenties van stagebegeleiders in het primair proces te begeleiden en te ontwikkelen. Zo zorg je voor een optimale begeleiding van Master-studenten tijdens hun stageperiode.

  • Toekomst vormgeven: In samenwerking met universiteiten bouw je aan een praktijkleerlijn voor gedragswetenschappers. Hiermee leg je een stevig fundament voor de toekomstige ontwikkeling van professionals in de (forensische) zorg.

Wie ben jij?

  • Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist.
  • Je hebt ervaring binnen Trajectum en kent de verschillende werkplekken en de rol van (regie-)behandelaar goed.
  • Je hebt affiniteit met opleiden, een visie hierop en goede didactische kwaliteiten.
  • Je neemt initiatief, kunt goed communiceren, functioneert prima in een team en bent een echte netwerker.
  • Je kunt verbindend werken met werkbegeleiders en initiatief nemen in samenwerking met universiteiten.
  • Je hebt plezier in pionieren, nieuwe wegen vinden en kansen creëren.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie.
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een marktconform salaris FWG 65 cao gehandicaptenzorg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan meteen! Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Teunis van den Hazel (P-opleider) 06 54948524 of tvandenhazel@trajectum.info

 

 

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
10 uur
 
Sluitingsdatum:
30-04-2024

Contactpersonen:
Teunis van den Hazel
mobiel: 0654948524

Solliciteren