FWG 40

Administratief medewerker – cliëntgebonden

Maak het verschil  bij Trajectum. Solliciteer nu als administratief medewerker-cliëntgebonden en help ons team de beste zorg te bieden!

Administratief medewerker – cliëntgebonden
(Voor 24 uur per week in Rekken)

Wat ga je doen?

De intensieve behandeling die Trajectum haar cliënten biedt, brengt diverse administratieve werkzaamheden met zich mee. Met jouw ondersteunende werkzaamheden als administratief medewerker zorg jij ervoor dat de behandelaren en casemanagers meer tijd overhouden om deze intensieve behandeling te kunnen bieden.

Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden, met name gericht op de cliëntenzorg, zoals het ontvangen van de cliënten, de telefoon aan te nemen, intakes en MDO’s in te plannen, agenda’s te beheren en bewaken, veelvoorkomende correspondentie op te stellen, het cliëntvolgsysteem bij te houden en te ondersteunen bij het organiseren van bijeenkomsten met in- en/of externen.

Als administratief medewerker ben je nauw betrokken bij de zorg/behandeling die we bieden en met jouw ondersteunende werkzaamheden van grote meerwaarde voor ons team en onze cliënten.

Waar ga je aan de slag?

Trajectum is een zorgorganisatie waar 1.700 medewerkers in het noorden en oosten van het land werken. Ons werk is gericht op het behandelen van cliënten met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische- en gedragsproblematiek. Je komt te werken op onze locatie Berkelland in Rekken.

Cliënten wonen hier op een gesloten afdeling en zijn voor het grootste deel strafrechtelijk veroordeeld en worden behandeld voor hun gedrags- en verslavingsproblemen. Zodra je het terrein opkomt meld je je bij de portier, dit wordt jouw nieuwe werkplek! 

Wat bieden we jou?

Een werkgever die volop in ontwikkeling is en waar creativiteit, innovatie en daadkracht gestimuleerd wordt. We bieden jou een leuke, afwisselende baan waarin je samen met enthousiaste collega’s iedere dag werkt voor de beste zorg voor onze cliënten!

Daarnaast bieden we jou:

  • Een jaarcontract voor 24 uur per week, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast contract;
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.236,- en 3.154,- op basis van 36 uur (FWG 40 CAO VGN);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (december);
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een fietsplan en bedrijfsfitness;

Wat verwachten wij van jou?

Als administratief medewerker ben jij communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift), integer, werk je accuraat en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband. Verder heb/ben jij:

  • Een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met een administratieve/secretariële opleiding;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring, zoals ervaring met notuleren en verslaglegging;
  • Kennis van MS Word, Excel en Outlook;
  • Bij voorkeur affiniteit met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen, risicovol gedrag en/of met de forensische psychiatrie;

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct en dan nemen we graag contact met je op voor het vervolg!

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Adnan Unalli (Teammanager) via 06 21206727 of aunalli@trajectum.info.

 
Terug    Afdrukken
Locatie:
24 uur
 
Vacaturetype / functietype:
Contract

Sluitingsdatum:
19-05-2024

Contactpersonen:
Adnan Unalli
tel.: 088-9296612
mobiel: 06-21206727

Solliciteren